Folytatásos regény, álmodott világ, amelyben bármilyen egybeesés csupán illúzió

2011. január 31., hétfő

Díjak

Időnként váratlan meglepetések is szembejönnek a napok útjain. Ilyen volt Lili ajándéka is, aki megtisztelt azzal, hogy a

és a



díjakat adományozta nekem. Bevallom nem számítottam ilyesmire, ám jól esik az elismerésed, Lili, köszönöm! Valóban azért jó ebben a blog-közösségben lenni, mert itt nem találkoztam olyannal, aki rosszindulatú, lehúzó, trágár stb., hogy mást ne is mondjak. Egymásra figyelő, egymást erősítő, biztató, segítő emberek vonzották be egymást, és ez nagyon jó! A díjak keringenek a blogozók között, ami szintén jó, de lehet, hogy jobb lenne, ha nem kellene hatványozni őket a továbbküldéskor. El kell ismerni, hogy nagyon sok jó, értékes blog található, és sokra valóban így talál rá az ember, ha valaki felhívja rá a figyelmét.
Akkor most meg kell tennem, amit meg kell, vagyis:

A Kedvenc blog díj feltételei:
1.- Írj egy bejegyzést, amelyben kiteszed a Liebster Blogképet,és másold be ezt az útmutatót!
2.- Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét,
3.- Ezután gondolkodj el, melyik 3-5 blog, amelynek továbbítani szeretnéd, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd egy hozzászólásban a jelölésről,
4.- Tehetséges, kezdő blogolókat részesítsd előnybe, ne olyanokat,akiknek több mint 100 követőjük van.

A Kreatív Díj feltételei:
1.-A díjat meg kell köszönni.
2.-A logót ki kell tenni a blogomra.
3.- Be kell linkelnem, akitől kaptam.
4.-Tovább kell adnom 7 embernek.
5.- Be kell linkelnem őket.
6.-Megjegyzést kell hagyni náluk.
7.-El kell árulnom magamról hét dolgot.

Eltűnődtem, kiket válasszak, és úgy éreztem magam, mint a zsűri szokta.
Sok mindenkit szeretek. Aztán úgy döntöttem, egy kicsit eltérek a szabályoktól. Ezzel már az első dolgot el is árultam magamról! Három embert jelölök csak, ám egyszerre kapják meg tőlem mind a két díjat. Szeretettel adom, remélem úgy is fogadjátok!
A blogozás során két emberrel olyan viszonyba kerültem, ami már inkább baráti, mint blogos-ismerős viszony. Mindkettőjük bizonyította már emberségét, segítőkészségét is.
Zita volt az, akinek a Kristályprogram c. blogját rendszeresen olvasva magam is bloggerré lettem. Számomra most is vonatkozási pont, igényes, kreatív, sokoldalú, értékes és gyönyörű.
Jánossal sokban hasonlít a világlátásunk, azt hiszem értjük egymást, ha sokszor nem is félszavakból, de kevés szóból is. Nagyon szeretem a fotóit is, meg a hozzá társított "rizsát" / :) /, a sokszor mély gondolatmeneteket is. Ezekkel találkozhatunk a Nagylátószög c. blogban, de ugyanígy mondhatom a Zeneszó címűt is, ahol profi tudással válogat, és mutat be szuper zenéket.
A harmadik blog a Szárnypróbák. Ő még valóban kezdő blogozó, de én tudom, hogy mennyi értéket hordoz magában, és milyen kreatív. És, hogy mennyire szeretem. :) !
Akkor még kéne hat dolog, amit szeretek magamban. /Juszt sem fogok rosszakat írni! :) /
Szeretem a kezdeteket és a hajnalt. Idealista vagyok, hiszek a dolgok jóra fordulásában. Szeretem az embereket. Szeretek segíteni másoknak. Örülök minden szépségnek. Igyekszem magam is egyre jobbá válni.
Úgy legyen!

7 megjegyzés:

  1. No Kati! Gratulálok, igazán megérdemelted :)
    Vakargatom a fejem, mert hiszen örülök, hogy gondoltál rám, és megtisztelsz a tovább irányítással felém, de töprengésre is adsz okot, hiszen a felém dobott labdát nem tarthatom meg. Illetve igen, de maga a kezdeményezés nagyon jó, mert szélesíti a kört, amibe egyre többen láthatnak, és kerülhetnek is bele, így dobnom kell, de még töprengenem kell, hová is :)
    További jó blogolást kívánok Neked!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, és örülök, hogy elfogadtad! Jó töprengést, és kíváncsian várom a jelöltjeidet!

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok és köszönöm!
    Elfogadtam és útjára is bocsátottam egyben. További sikeres és kreatív munkát kívánok Neked!

    VálaszTörlés
  4. Örülök, és én is köszönök mindent! Hasonló jókat kívánok! :)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm a megelőlegezett bizalmat. Igyekszem "felnőni" a feladathoz.

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm a díjat még egyszer, ma megtörténtek a tortúrák vele:
    http://vajdus.blogspot.com/2011/02/disz-akarom-mondani-dijlepes.html

    VálaszTörlés
  7. Andune,nincs kétségem felőle, hogy megoldod! :)
    János, nem csalódtam Benned! Minden tökéletesen végrehajtva! :) Még vissza is igazoltál! Nekem mindig az utolsó kis finomsággal van némi problémám /mint azt már megtapasztalhattad a kerettel :(/, de sosem késő megjavulni! :)

    VálaszTörlés